Laatste nieuws

Traditionele Maasai-sieraden met kralen, ontworpen- en gemaakt door vrouwen.

|   Nieuwsbrief no. 35
De vrouwen van het sieradenproject van TATU komen uit Msitu wa Tembo en Londoto in Noord Tanzania. Het maken van sieraden doen ze al eeuwenlang maar via TATU kunnen ze hiermee een goed inkomen verdienen. TATU koopt de sieraden rechtstreeks bij hen tegen een gezamenlijk afgesproken en eerlijk loon en helpt hen bij de verkoop zowel nationaal als internationaal.
Lees meer

Wij doen mee aan “DE WEEK VAN DE STENEN WINKEL”.

Dat kun je wel zien, alle 31 deelnemende winkels in Varsseveld zijn herkenbaar ……… en hebben extra aanbiedingen. Wij zetten jou als klant én onze winkel in het zonnetje ….. maar natuurlijk ook omdat wij een winkel met een missie zijn: door verkoop van Fair Trade producten eerlijke handel te waarborgen en de makers een menswaardig bestaan te bieden. Met jouw aankoop in onze winkel steunt je de producenten.
Lees meer

Het verhaal van de huipil tassen uit Guatamala

|   Nieuwsbrief no. 35
Deze kleurrijke fairtrade tassen zijn een combi van een blauwe stof en traditionele, hergebruikte Maya-tunieken: huipil. Iedere regio, stad en dorp heeft zijn eigen patronen. De basisstof (Nahuala donker blauw) is altijd gelijk, maar de kleuren en het motief van gebruikte kunnen dus huipil variëren.
Lees meer

Moederdag !!!

25% korting op de aankoop van (zilveren) sieraden of sjaals
Lees meer

Klik hier voor meer nieuwsitems.