Nieuwslijst

Speelgoed van PLANTOYS.

|   Nieuwsbrief no. 34
PlanToys is een toonaangevend merk op het gebied van duurzaam speelgoed, dat in 1981 in Thailand werd opgericht. Het bedrijf zet zich in voor de ontwikkeling van kinderen door middel van speelgoed dat veilig, duurzaam en leuk is. PlanToys staat bekend om zijn innovatieve gebruik van duurzame materialen en zijn toewijding aan milieuvriendelijke productieprocessen. Het speelgoed wordt gemaakt van rubberhoutbomen die geen latex meer produceren, en in het productieproces wordt gebruik gemaakt van niet-giftige kleurstoffen en lijmen op waterbasis.
Lees meer

Nieuwe serie kaartenmapjes van Amnesty NU in onze winkel.

|   Nieuwsbrief no. 34
2 x per jaar brengt Amnesty International een nieuwe serie cadeaus en kaarten. De kaartenmapjes bestaan uit 10 dubbele kaarten met 2 x 5 dessins of 5 x 2 dessins. € 10,-- per mapje.
Lees meer

"Wildflowers" en meer bloemen van vilt

|   Nieuwsbrief no. 34
Wij worden helemaal vrolijk van de nieuwe serie vilten bloemen van Sjaal met Verhaal..... slinger margrieten, klaproos, krokus (in 5 kleuren) blauw druifje, sneeuwklokje en de nieuwe serie tulpen.
Lees meer

Jaaahhhh de doosjes paaseitjes van TONY zijn er weer

|   Nieuwsbrief no. 34
De welbekende assortidoosje paaseitjes (10 smaken MELK, WIT en PUUR /12 eitjes) en MELKMIX (6 smaken / 12 eitjes) zijn er weer. Prijs per doosje eitjes € 3,75 Natuurlijk is de Tony paasreep (melk meringue citroen) er ook weer, prijs per reep € 3,60
Lees meer

Café Natura, fairtrade en biologisch

|   Nieuwsbrief no. 34
Café Natura koffiebonen: Een heerlijke melange, met een volle en krachtige espresso smaak door de combinatie van Guatemala arabica bonen en Tanzania robusta bonen. Deze espresso geeft een mooie crème door de typische espresso branding. Perfect dus voor in de espresso machine.
Lees meer

Cadeaubonnen van Wereldwinkel Varssveld.

Er liggen er nog een aantal van 2020 in een keukenla of ........ Alle in 2020 uitgegeven cadeaubonnen kunnen ingeleverd worden t/m 31 december 2023.
Lees meer

MAANDAG 4 december zijn wij geopend van 10 tot 17 uur.

|   Nieuwsbrief no. 33
Ja, ook onze kassabonnen kunnen in de enveloppen van de VOV-decemberactie. Tijdens Sfeervol Varsseveld, zaterdag 9 december, is onze winkel geopend tot 20 uur. Kom gezellig een rondje doen vanaf 16 uur in het centrum van Varsseveld.
Lees meer

Sokken van "Let's do goods"

|   Nieuwsbrief no. 33
Door aankoop van 1 paar sokken meteen de wereld een beetje mooier maken. 1 paar sokken kopen is tevens 1 paar sokken doneren aan dakloze mensen. De sokken, gemaakt van gerecycled materiaal, dessins ontworpen door kunstenaars van de straat en gemaakt in een sociale sokkenfabriek. (Dus eigenlijk 4 "vliegen" in ..)
Lees meer

TONY Chocolonely SINT repen, dit jaar in 7 verschillende smaken.

|   Nieuwsbrief no. 33
Vanaf 1 december ook de TONY Kerstrepen in de winkel
Lees meer

Kerstitems in de winkel

|   Nieuwsbrief no. 33
Omdat er naar gevraagd wordt ............... Vanaf 1 november in onze winkel, kerststallen uit verschillende werelddelen, engelen van glas, vilt en meer, kerstkaarten, hangers
Lees meer