Wereldwinkel cadeaubonnen

Met ingang van vandaag (19 juli 2017) zijn wij gestopt met de verkoop van Wereldwinkel-cadeaubonnen, uitgegeven door de landelijke organisatie.

Door liquiditeitsproblemen is de landelijke organisatie niet meer in staat de door ons ingenomen cadeaubonnen aan ons uit te betalen. Onze collega-Wereldwinkels zijn op dit moment gestopt met het accepteren van deze cadeaubonnen als betaalmiddel.

Wij willen de klanten die nog in het bezit zijn van een door onze winkel uitgegeven cadeaubon van de landelijke organisatie niet de dupe laten zijn van deze problemen.

Uit coulance- en voor eigen rekening- heeft het bestuur besloten, dat alleen de door Wereldwinkel Varsseveld uitgegeven Wereldwinkel Cadeaubonnen nog t/m 31 december 2017 bij ons ingewisseld kunnen worden bij een aankoop in onze wereldwinkel.

De door Wereldwinkel Varsseveld uitgegeven bonnen zijn aan de voorzijde voorzien van een eigen codering en aan de achterzijde een stempel van Wereldwinkel Varsseveld.

Bonnen die door een andere Wereldwinkel zijn uitgegeven, kunnen wij niet meer accepteren. Wij hopen hiermee voor onze klanten een bevredigende oplossing te hebben gevonden.

VOV Geschenkenbon

De VOV (Varsseveldse Ondernemers Vereniging) Geschenkenbon is inwisselbaar bij ons!

VVV cadeaubon

U kunt bij Wereldwinkel Varsseveld ook betalen met VVV-cadeaubonnen.