Nieuwslijst

Tony Chocolonely Tiny Tony's vanaf 5 juni in originele Tony-verpakking verkrijgbaar.

|   Nieuwsbrief no. 26
De Tiny's regenboog zak of de Tiny's melk-karamel-zeezout-zak, € 5,-- per stuk De Tony's tiny mix doos, groot met 100 stuks € 19,50.
Lees meer

Afrika op bezoek in Nederland

|   Nieuwsbrief no. 26
Baobap-bomen van metaal uit Madagaskar Giraffes van steen en metaal uit Zimbabwe
Lees meer

De DOPPER, het herbruikbare waterflesje voor jouw EIGEN kraanwater

|   Nieuwsbrief no. 26
Met het gebruik van de DOPPER heb je geen argument meer om -single-use-waterflesjes te kopen. Je vult de DOPPER gewoon met je eigen kraanwater en hierdoor help je mee aan het stoppen van de plastic vervuiling
Lees meer

Het eerste Jack Fruit kookboek

|   Nieuwsbrief no. 26
Voorjaar 2019 introduceerde Fairtrade Original het eerste blik Young Jackfruit, nu (voorjaar 2020) is er het eerste jackfruit kookboek (ook bij ons verkrijgbaar)
Lees meer

Manden van Kaisa gras en Jute, leverancier FairForward

|   Nieuwsbrief no. 26
Deze manden worden gemaakt door vrouwen uit Bangladesh. Zo verdienen ze een extra inkomen. Door deze manden thuis te maken kunnen ze werk- en de zorg voor het gezin combineren. Natuurlijk ontvangen ze een faire prijs voor hun werk.
Lees meer

Onze openingstijden:

|   Nieuwsbrief no. 26
dinsdag, woensdag, donderdag: van 9.30 uur tot 17.00 uur / vrijdag: van 9.30 uur tot 19.00 uur / zaterdag: van 9.30 uur tot 16.00 uur.
Lees meer

Tijdelijke sluiting Wereldwinkel Varsseveld.

Onze winkel is tijdelijk gesloten t/m dinsdag 28 april om de gezondheid van jullie en ons te beschermen. Wij wensen jullie allemaal sterkte in de komende tijd, hopelijk tot snel!!
Lees meer

PAAS TONY CHOCOLONELY

Paasreep melk-meringue-citroen Paaseitjes, 1 smaak in een zak (melk of puur) of 12 paaseitjes (10 smaken) in het -welbekende- bekende doosje
Lees meer

UNICEF en AMNESTY - kaarten.

De nieuwe voorjaarsserie is binnen!
Lees meer

Nu ook producten van El Puente, in onze winkel verkrijgbaar.

Door het samengaan van onze leverancier Wisnu (producten uit Indonesie) met El Puente geeft ons dit de mogelijkheid om bij een - voor ons nieuwe- WFTO gecertificeerde leverancier te kunnen inkopen.
Lees meer